De nieuwe Suzuki Swift Sport: lichter en sneller

De derde generatie van de Swift Sport pakt uit met een lager, breder postuur, een pittige styling en een koppel-gewichtverhouding die van deze wagen een echte hothatch maakt. “We weten dat onze klanten vooral gaan voor een dynamische rijervaring,” aldus Masao Kobori, hoofdingenieur van de Swift Sport, “en dus hebben we de nieuwe Swift Sport op alle vlakken lichter, sneller en opwindender gemaakt.”

Hieronder vindt u het persbericht als PDF 

 

           

 

 

 

 

SUZ_Suzuki_Swift Sport_press release_NL_CC.pdf

PDF - 1.5 Mb

Suzuki_Swift Sport_press release_ENG.pdf

PDF - 762 Kb

Swift Sport Technische fiche NL.pdf

PDF - 247 Kb

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Suzuki Belux

Suzuki Belux is verdeler van Suzuki wagens voor Belgie en Luxemburg en maakt deel uit van de astara-groep, Meer info over de modellen en het verdelernet vindt u op www.suzuki.be 

SUZUKI MOTOR CORPORATION (SMC) is gevestigd in het Japanse Hamamatsu. De onderneming is opgedeeld in drie afdelingen: Automobiel, Motorfiets en Marine. Naast kleine en compacte auto's, terreinwagens, SUV's en transportvoertuigen omvat het productgamma ook motorfietsen, scooters, quads, bromfietsen, buitenboordmotoren, polyvalente generatoren en motorwaterpompen.

Suzuki stelt wereldwijd 51.503 medewerkers tewerk in zijn afdelingen Automobiel, Motorfiets en Marine en heeft handelsactiviteiten in 196 landen en regio's en productievestigingen in 24 landen.

Neem contact op met