Suzuki breidt vervolg aan succesvolle e-commerce actie

Suzuki lanceert weer een unieke actie. De komende weken biedt het automerk 10 e-Swifts 1.2L te koop aan via zijn webshop www.eswift.be. De eerste die online een exemplaar bestelt, vliegt met de sleutels in de hand naar een leuke Europese stad om hem daar op te halen. Na een citytrip van 3 dagen, rijdt de gelukkige eigenaar van de e-Swift er dan gewoon mee naar huis. Een Belgische primeur!

Voor deze nieuwe actie zet Suzuki vijf weken lang om de paar dagen één exemplaar van de e-Swift in zijn online etalage. Telkens in een andere hippe Europese bestemming. Tien in totaal. Op 29 september bijt Barcelona de spits af. Op 2 oktober gaat het richting Milaan… Geïnteresseerde kopers kunnen telkens via Facebook ontdekken in welke stad ze hun nieuwe e-Swift mogen oppikken.

Contacteer ons
Anne-Eline Blockx Press & event coordinator, Suzuki
Anne-Eline Blockx Press & event coordinator, Suzuki
Over Suzuki Belux

Suzuki Belux is verdeler van Suzuki wagens voor Belgie en Luxemburg en maakt deel uit van de astara-groep, Meer info over de modellen en het verdelernet vindt u op www.suzuki.be 

SUZUKI MOTOR CORPORATION (SMC) is gevestigd in het Japanse Hamamatsu. De onderneming is opgedeeld in drie afdelingen: Automobiel, Motorfiets en Marine. Naast kleine en compacte auto's, terreinwagens, SUV's en transportvoertuigen omvat het productgamma ook motorfietsen, scooters, quads, bromfietsen, buitenboordmotoren, polyvalente generatoren en motorwaterpompen.

Suzuki stelt wereldwijd 51.503 medewerkers tewerk in zijn afdelingen Automobiel, Motorfiets en Marine en heeft handelsactiviteiten in 196 landen en regio's en productievestigingen in 24 landen.

Suzuki Belux
Pierstraat 229
2550 Kontich