Suzuki stelt op de 66e IAA de gloednieuwe BALENO voor

Op het komende autosalon van Frankfurt* zal Suzuki Motor Corporation in wereldpremière de gloednieuwe Baleno onthullen.

Deze middenklassehatchback is de productieversie van de iK-2 conceptcar die eerder dit jaar werd tentoongesteld op het salon van Genève. Hij combineert stijlvol design, een ruim interieur en nieuwe technologieën tot een harmonieus geheel.  

Details over de Baleno worden vrijgegeven op de persconferentie van Suzuki op het salon van Frankfurt, die plaatsvindt op:

Dinsdag 15 september om 13:15

Stand B12, Hal 9.0

Meer informatie vindt u op http://www.globalsuzuki.com/iaa2015/  een website speciaal voor de Baleno.

*op de Messe Frankfurt, Frankfurt am Main;
persdagen: 15-16 september
toegang voor het grote publiek: 17-27 september.

Contacteer ons
Anne-Eline Blockx Press & event coordinator, Suzuki
Anne-Eline Blockx Press & event coordinator, Suzuki
Over Suzuki Belux

Suzuki Belux is verdeler van Suzuki wagens voor Belgie en Luxemburg en maakt deel uit van de astara-groep, Meer info over de modellen en het verdelernet vindt u op www.suzuki.be 

SUZUKI MOTOR CORPORATION (SMC) is gevestigd in het Japanse Hamamatsu. De onderneming is opgedeeld in drie afdelingen: Automobiel, Motorfiets en Marine. Naast kleine en compacte auto's, terreinwagens, SUV's en transportvoertuigen omvat het productgamma ook motorfietsen, scooters, quads, bromfietsen, buitenboordmotoren, polyvalente generatoren en motorwaterpompen.

Suzuki stelt wereldwijd 51.503 medewerkers tewerk in zijn afdelingen Automobiel, Motorfiets en Marine en heeft handelsactiviteiten in 196 landen en regio's en productievestigingen in 24 landen.

Suzuki Belux
Pierstraat 229
2550 Kontich