Suzuki Swift, een bestseller

Uitstekende kritieken, een commercieel succes… De Swift is en blijft de absolute ster van ons gamma.

En tot onze grote vreugde (en die van alle kopers) is de ster van het Swift-gamma de Swift Sport, die verkrijgbaar is met drie of vijf deuren en die zich een steeds groter aandeel in de verkopen toe-eigent.

Uiteraard draagt het bommetje dat succes niet alleen. Er is een Swift voor elke potentiële klant in het B-segment.

Er is bijvoorbeeld een Swift voor de spaarzame huisvader, met een basisprijs van minder dan 10.000 euro en een 1,2-liter-benzinemotor die zich tevreden stelt met 5 liter benzine per 100 kilometer. Hij verliest daarom het veiligheidsaspect niet uit het oog en beschermt zijn bestuurder met onder meer een knieairbag, wat een zeldzaamheid is op dit prijsniveau.

Er is ook een Swift voor veelrijders, met een 1,3-liter-dieselmotor van 75 pk, die slechts 3,9 liter diesel per 100 kilometer vergt (101 g/km CO2) en die met een volle tank bijna 1.000 kilometer ver komt.

Er is een Swift voor de Hoge Venen, de Ardennen en Luxemburg, die dankzij zijn vierwielaandrijving met sprekend gemak door de sneeuw ploegt.

Er is een driedeurs Swift voor vrijgezellen en een vijfdeurs voor jonge ouders. Maar allebei hebben ze recht op een sportieve rijstijl want de Swift Sport is in beide koetswerkversies verkrijgbaar.

Er is ook een Swift voor fashionista’s, die kunnen opteren voor een koetswerk in twee kleuren, of voor een bijpassende kleur voor het dak, de buitenspiegels en de velgen. Voorts kunnen ze hun Swift afwerken met stripings of een Sport GT-kit.

En bij de Speciale Reeksen is er steeds voor ieder wat wils !

Suzuki Swift, een bestseller

PDF - 56 Kb

Anne-Eline Blockx

Press & event coordinator, Suzuki

Bart Hendrickx

PR Manager, Suzuki

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Suzuki Belux

Suzuki Belux is verdeler van Suzuki wagens voor Belgie en Luxemburg en maakt deel uit van de astara-groep, Meer info over de modellen en het verdelernet vindt u op www.suzuki.be 

SUZUKI MOTOR CORPORATION (SMC) is gevestigd in het Japanse Hamamatsu. De onderneming is opgedeeld in drie afdelingen: Automobiel, Motorfiets en Marine. Naast kleine en compacte auto's, terreinwagens, SUV's en transportvoertuigen omvat het productgamma ook motorfietsen, scooters, quads, bromfietsen, buitenboordmotoren, polyvalente generatoren en motorwaterpompen.

Suzuki stelt wereldwijd 51.503 medewerkers tewerk in zijn afdelingen Automobiel, Motorfiets en Marine en heeft handelsactiviteiten in 196 landen en regio's en productievestigingen in 24 landen.

Neem contact op met