Uitnodiging persconferentie vrijdag 6 maart 2020

Uitnodiging persconferentie vrijdag 6 maart 2020

Rallye des Gazelles

Beste journalist,

Hierbij nodigen wij van harte uit op de persvoorstelling van het Suzuki Team dat zal deelnemen aan de Rallye des Gazelles. Deze rally gaat van start op 13 maart ​ in Marokko.

Meer info over de rally : https://www.rallyeaichadesgazelles.com/

Het team dat we voorstellen is niet eender wie : Rachel Licata, wedding planner en Rafaella Szabo Witsel, fotografe, pilote en de vrouw van Axel Witsel, die tevens peter is van dit duo.

 Buiten het feit dat zij dit avontuur aanvangen in een aangepaste Suzuki Jimny, is het ook bijzonder dat zij dit doen voor de organisatie “Tous ensemble pour Léa”. Deze organisatie probeert het leven van kinderen (en hun ouders) die in ziekenhuizen wachten op orgaantransplantaties aangenamer te maken via allerhande hulp. Tijdens de persvoorstelling zal ook een cheque overhandigd worden aan dit goede doel.

 Het programma :

​ ​ ​ 10u30 : ontvangst

​ ​ ​ 11u00 : Persvoorstelling

​ ​ ​ 12u00 : Broodjeslunch

Het adres :

​ ​ ​ Les 7 Meuses

​ ​ ​ Rue du Sart à Soilles 27 a

​ ​ ​ 5170 Rivière

Mogen wij u vriendelijk vragen om uw aanwezigheid te bevestigen voor 4 maart aan robbe.hemeleers@suzuki.be ?

 

Met vriendelijke groeten,

 

Bart Hendrickx,

PR Manager Suzuki Belgium

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Over Suzuki Belux

Suzuki Belux is verdeler van Suzuki wagens voor Belgie en Luxemburg en maakt deel uit van de astara-groep, Meer info over de modellen en het verdelernet vindt u op www.suzuki.be 

SUZUKI MOTOR CORPORATION (SMC) is gevestigd in het Japanse Hamamatsu. De onderneming is opgedeeld in drie afdelingen: Automobiel, Motorfiets en Marine. Naast kleine en compacte auto's, terreinwagens, SUV's en transportvoertuigen omvat het productgamma ook motorfietsen, scooters, quads, bromfietsen, buitenboordmotoren, polyvalente generatoren en motorwaterpompen.

Suzuki stelt wereldwijd 51.503 medewerkers tewerk in zijn afdelingen Automobiel, Motorfiets en Marine en heeft handelsactiviteiten in 196 landen en regio's en productievestigingen in 24 landen.

Suzuki Belux
Pierstraat 229
2550 Kontich