Wereldpremiere: New Swift Sport wordt voorgesteld op de 67ste IAA Frankfurt Motor Show

Wereldpremiere: New Swift Sport wordt voorgesteld op de 67ste IAA Frankfurt Motor Show

Suzuki Motor Corporation stelt de nieuwe Swift Sport officieel voor op de 67ste IAA Frankfurt Motor Show. ​

De Swift Sport, die steeds het toonbeeld was van de sportiviteit van het merk, heeft altijd een special plaatsje gehad in de line-up van Suzuki en dit vanaf de eerste generatie die in 2005 gelanceerd werd. Het nieuwe model, dat inmiddels aan zijn derde generatie toe is, kreeg een compleet nieuw design en brengt een nieuw level van rijplezier voor de sportieve bestuurder. ​ ​

Details van de nieuwe Swift Sport worden onthuld op de Suzuki persconferentie. ​ ​

Wanneer : Dinsdag 12 september om 13u00

Waar: ​ Stand B12, Hall 9.0 ​

Meer info vindt u hier : ​ http://www.globalsuzuki.com/iaa2017/ ​

De 67ste Frankfurt Motor Show vindt plaats in de Messe Frankfurt, Frankfurt am Main, en is open voor de pers op 12 en 13 september, en vanaf 14 tot 24 september voor het grote publiek.

Over Suzuki Belux

Suzuki Belux is verdeler van Suzuki wagens voor Belgie en Luxemburg en maakt deel uit van de astara-groep, Meer info over de modellen en het verdelernet vindt u op www.suzuki.be 

SUZUKI MOTOR CORPORATION (SMC) is gevestigd in het Japanse Hamamatsu. De onderneming is opgedeeld in drie afdelingen: Automobiel, Motorfiets en Marine. Naast kleine en compacte auto's, terreinwagens, SUV's en transportvoertuigen omvat het productgamma ook motorfietsen, scooters, quads, bromfietsen, buitenboordmotoren, polyvalente generatoren en motorwaterpompen.

Suzuki stelt wereldwijd 51.503 medewerkers tewerk in zijn afdelingen Automobiel, Motorfiets en Marine en heeft handelsactiviteiten in 196 landen en regio's en productievestigingen in 24 landen.

Suzuki Belux
Pierstraat 229
2550 Kontich